2017 onder de loep genomen

Het afgelopen jaar heeft BlueFox te maken gehad met verschillende prijswijzigingen van diverse diensten. Daarnaast is afgelopen jaar een nieuwe server aangeschaft met technisch meer mogelijkheden en is er hard gewerkt aan een betere beveiliging van jouw data. Om ook het komende jaar iedereen te kunnen voorzien van de juiste service en diensten is BlueFox genoodzaakt met ingang van 1 april zijn prijzen aan te passen en diverse wijzigingen in diensten en producten door te voeren.

Hostingpakketten gereorganiseerd

Een goed voorbeeld waar een wijziging in zit is de hosting. Eerst bestond deze uit 5 pakketten met elk zijn eigen specificaties. Dit is teruggedrongen naar 3 pakketten met de naam Lite, Basis & Plus. Doordat er steeds meer bijlages verzonden worden via de mail en de websites steeds groter worden, heeft de vraag naar grotere pakketten een enorme vlucht genomen. Het kleinste pakket (XS) van 500MB is vergroot naar 2GB (Lite) en verder zijn er nog 2 andere pakketten van 5GB (Basis) en 10GB (Plus). De diensten die bij het hostingpakket horen zijn uitgebreid waardoor je bij elk pakket nu gratis een basis SSL-certificaat ontvangt en standaard een SPAM-filter krijgt voor de inkomende en uitgaande mail. De SPAM-filter zorgt bij het verzenden van mail dat jouw bericht via erkende veilige servers verzonden wordt voordat de ontvanger hem ontvangt. Dit verkleint de kans dat je in een SPAM-box terecht komt bij jouw klanten en/of relaties.

Onderhoudscontract om jouw website up-to-date te houden

Ook het onderhoud aan de websites neemt steeds meer tijd in beslag. Kwamen er eerst maandelijks updates uit, tegenwoordig is dat bijna dagelijks. Om de continuïteit te kunnen waarborgen met het doorvoeren van deze updates, het controleren hiervan en daardoor de veiligheid te kunnen garanderen van de server en jouw data ben ik genoodzaakt meer tijd te steken in het onderhoud.

2018-03-14T22:13:56+01:00 dinsdag 6 maart 2018|Categories: Hosting, Mededeling, SSL|