Beter samenwerken met Office als abonnement

Microsoft 365 (voorheen Office 365) is het vertrouwde Office waar je graag mee werkt. Op je favoriete apparaten, wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Naast vertrouwde programma’s, zoals Word en Outlook, bevat het ook apps waarmee je beter communiceert, samenwerkt en meer voor elkaar krijgt. Dankzij de flexibiliteit van de cloud kun je altijd bij je bestanden, op je computer op kantoor of je laptop thuis. Met Microsoft 365 zijn je documenten altijd up-to-date en deel je ze waar en wanneer je maar wilt.

Bekijk de agenda’s van collega’s, zie wanneer ze online zijn en stuur ze een chatbericht. Vergader online of werk tegelijkertijd aan dezelfde documenten. Je krijgt Word, Excel, PowerPoint, Outlook en de rest van de Office-producten voor online werken. Al deze applicaties zijn automatisch up-to-date. Je krijgt hulp bij installatie en een gegarandeerde uptime van 99,9% van jouw office omgeving. Met Microsoft 365 heb je het hele jaar de beste mogelijkheden!

Microsoft 365 Business Standard
  • Office 365-apps op 5 apparaten (Pc, Mac, mobiel en tablet)
  • Webversies Office 365-apps
  • 1TB OneDrive
  • 50GB Exchange
  • Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Exchange, Access, Publisher, Teams, OneDrive, Sharepoint
  • Looptijd 1 jaar
  • Per licentie 1 e-mailadres

Voor het migreren van een bestaand mail-account naar een Exchange account wordt eenmalig €175,- voor berekend. Prijzen zijn exclusief btw.

Overal toegang tot de nieuwste Office-versie

Bij Microsoft 365 Apps for Business installeer je het volledige Office-pakket op je pc, Mac, mobiel en tablet. Je beschikt altijd over de nieuwste versie. Ook zonder internetverbinding!

Je bestanden altijd binnen handbereik

Raadpleeg te allen tijde je betanden dankzij 1TB cloudopslag. Waar je ook bent. Bestanden delen met collega’s en klanten? Geen probleem! Met OneDrive doe je dit eenvoudig en snel

Mailen met je domeinnaam

Via Exchange e-mail kun je mailen met je eigen domeinnaam. Zo ben je direct herkenbaar voor je contacten. Ook heb je 50GB e-mailopslag en beschik je over de gedeelde agenda’s en contacten.

Flexibel

Snel

Betrouwbaar