Heb jij nog geen SSL-certificaat op jouw website?

Steeds meer wordt de nadruk gelegd op beveiligde websites door Google. Met het installeren van een SSL-certificaat op jouw website voldoe je hiermee aan hun wensen. Vanaf juli 2018 met de release van Chrome versie 68 markeert Chrome alle HTTP-sites als ‘niet beveiligd’. Dat is natuurlijk het laatste wat je wilt als jouw klanten de melding krijgen dat jouw website niet veilig is.

Gratis standaard SSL bij BlueFox

Bij webhosting van BlueFox zit nu standaard gratis een SSL certificaat. De aankomende tijd wordt deze voor iedereen geactiveerd die gebruik maakt van de hosting diensten van BlueFox. Het zal gaan om een standaard SSL-certificaat van Let’s Encrypt. Heb je liever bij het groene slotje (zie afbeelding hieronder) in de URL-balk je bedrijfsnaam? Dan is het mogelijk tegen een vergoeding een Extended Validation(EV) certificaat aan te schaffen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

SSL-certificaat

Wat is precies en SSL-certificaat?

Een tijdje terug liet ik jullie al het e.e.a. weten over SSL-certificaten. Waarom zou je er één moeten hebben en wat dit precies voor jou betekent.

Lees hier alles over SSL-certificaten
2018-06-21T15:22:45+01:00 woensdag 28 februari 2018|Categories: Hosting, SSL|Tags: , |