Nieuwe en krachtigere server

De service en diensten van de huidige hostingprovider ontwikkelde niet mee met wat je kan en mag verwachten van de hosting-service die BlueFox aanbiedt. Daarom is afgelopen week besloten na een lange en uitgebreide zoektocht een overstap te maken naar het krachtige serverpark van Hostnet. Vanaf woensdag 8 november zullen alle websites en mail verhuisd worden naar een vernieuwde en krachtigere server. Een server die de kwaliteit, garantie en veiligheid kan bieden die in de ogen van BlueFox hoort bij deze tijd. Je hoeft niet te vrezen voor jouw data, alles wordt netjes verhuisd en dubbel gechecked!

Stilstand is achteruitgang

BlueFox is altijd opzoek naar een verbetering van zijn diensten en weigert stil te blijven staan als het goed gaat. Juist dan is er ruimte voor vernieuwing. Daarom is deze keuze bewust gemaakt met het oog op de toekomst, de groei en wensen waarmee BlueFox te maken heeft. Voortaan staat er 24/7 een team van experts paraat om in te grijpen wanneer er calamiteiten zijn, is er gratis een SSL-certificaat beschikbaar voor jouw hoofddomein en kan BlueFox met gepaste trots een server uptime van 99,98% garanderen van jouw website en mail.

Gratis SSL-certificaat

Een veel gehoorde opmerking was “Waarom zou ik gaan betalen voor een SSL-certificaat? Mijn website doet het toch gewoon?”. Ondanks dat de voordelen tot in de details uitgelegd zijn in eerdere blogs en mailingen, leek het erop dat niet iedereen overtuigd raakte. BlueFox is met de nieuwe hostingprovider overeengekomen om per 1 januari iedereen gratis te voorzien van een SSL-certificaat. Hier volgt later deze maand meer informatie over.

2018-06-21T15:22:45+01:00 maandag 6 november 2017|Categories: Hosting, SSL|