Photo Vision By M

Laatste project

Fotograaf Marnick Pino uit Amersfoort was toe aan een vernieuwde site die de kwaliteit uitstraalt die hij levert. Daarom klopte hij op de deur van BlueFox Creations. Deze allround fotograaf en fotobewerker met affiniteit voor urbex-, portret,- en bruidsfotografie werkt voor onder andere de MKB die foto’s nodig hebben om hun bedrijf te kunnen promoten en te laten zien wat hun diensten zijn.

De website kwam snel tot stand door de heldere wens van Photo Vision By M. Aan de hand van het concept is de realisatie begonnen met als eindresultaat een website die precies past bij het karakter van deze fotograaf. Eigentijds, strak en vernieuwend. De website is zo opgebouwd dat de foto’s volledig tot zijn recht komen en de bezoeker een goede indruk krijgt van de mogelijkheden. Om deze optimale beleving te creëren is er gebruik gemaakt van een WordPress installatie die gemakkelijk te beheren is, aangevuld met de nodige modules.

Bekijk website

Laatste webshop project

Instituut voor Agrarisch Recht was na ruim 12 jaar toe aan een nieuwe website. Een website waar cursisten cursussen kunnen boeken en online het lesmateriaal na betaling kunnen downloaden via een eigen account.

De website is volledig uitgerust met een krachtige basis van WooCommerce en draait volledig onder een https-verbinding zodat de gegevens van de bezoeker altijd via een beveiligde verbinding verzonden worden.

Bekijk website
Instituut voor Agrarisch Recht

Enkele eerdere projecten

Zaanstijl2016-06-03T14:34:55+01:00

Zijn inzet, kwaliteit, professionaliteit is van een hoog niveau. De afgesproken deadline wordt altijd gehaald!

Dick Vos, Fotostudio Naarden
Wij hebben een zeer prettige ervaring met Arjan. Wij vonden het persoonlijk contact in combinatie met het meedenken en een zeer goed eindresultaat neerzetten reden om langer te willen samenwerken met hem.
Yeny Copier & Irina van Stijn-Lamur, Gastouderbureau FlexLife

Het is prettig zaken doen met BlueFox Creations. De communicatie verloopt heel duidelijk en het eindproduct is perfect.

M.J. de Boer, INVITAAL Taaltrainingen