Werkwijze

Jij bent goed in wat je doet en wilt je alleen daarmee bezig houden. Dat begrijpt BlueFox. Daarom verzorgt BlueFox complete websites van-A-tot-Z!

1. Tafelgesprek

De eerste stap om prettig samen te werken is kennismaken, daarom wil BlueFox graag met je om de tafel. Dit kan bij jou aan de keukentafel, bij BlueFox of in je favoriete koffietentje. In dit gesprek nemen we al je plannen en ideeën door. Stap voor stap bouwen we daarmee het functioneel ontwerp van jouw website gezamenlijk op. Nog geen logo en huisstijl? Geen probleem, ook dit ontwerpt BlueFox voor je!

2. Ontwerp

BlueFox start met het uitwerken van jouw wensen. Alle functionaliteiten zoals besproken worden opgebouwd. Geen idee waar je moet beginnen met schrijven van je eigen teksten? BlueFox heeft de mogelijkheid om teksten te laten schrijven door een professionele tekstschrijver. Vraag naar de mogelijkheden.

3. Oplevering testomgeving

Jouw website wordt opgeleverd op een testomgeving. Hier kan je de gehele website testen voordat BlueFox hem openzet voor bezoekers. Als er toch nog iets is wat je anders wilt, dan is dit het moment om dat aan te geven.

4. Oplevering definitieve website

Zodra je aangeeft dat je helemaal tevreden bent over de website, opent BlueFox de deuren voor jouw bezoekers. Alles wordt dan tot in de puntjes geregeld om de website live te zetten!

ARJAN MULDER
ARJAN MULDER
06 10 25 84 32
info@bluefoxcreations.nl
Contact opnemen
Wij hebben een zeer prettige ervaring met Arjan. Wij vonden het persoonlijk contact in combinatie met het meedenken en een zeer goed eindresultaat neerzetten reden om langer te willen samenwerken met hem.
Yeny Copier & Irina van Steen-Lamur, Gastouderbureau FlexLife

Zijn inzet, kwaliteit, professionaliteit is van een hoog niveau. De afgesproken deadline wordt altijd gehaald!

Dick Vos, Fotostudio Naarden

Het is prettig zaken doen met BlueFox Creations. De communicatie verloopt heel duidelijk en het eindproduct is perfect.

M.J. de Boer, INVITAAL Taaltrainingen